Musikkpirater har mer peiling på musikk og betaler også mer for digitalmusikk enn de som ikke laster ned ulovlig. Dette har en stor undersøkelse avdekket.

Annonse


Her er beviset: piratene kjøper mest musikk

En undersøkelse utført i Tyskland og USA avdekker platebransjens totale mangel på bakkekontakt det siste tiåret. Det har lenge vært spekulert i at musikk-fildelere kjøper mer musikk enn de som ikke kopierer. Nå har de fått rett.

Stor-rapporten gir piratene rett

For det er oppsiktsvekkende lesning Copy Culture-rapporten utført av uavhengige American Assmembly har levert.

Det har lenge vært en teori at pirater og P2P-fildelere (det er sistnevnte rapporten omhandler) kjøper mer musikk enn personer som ikke finner musikken sin ulovlig på nett. Nå har de tallene som beviser det.

Rapporten er basert på dyptgående spørsmål stilt 2303 personer over 18 år per telefon i perioden 1. til 31. august 2011.

Annonse
Det ikke tvil ifølge denne undersøkelsen: P2P musikk-pirater kjøper mye mer musikk enn de som ikke laster ned ulovlig.

Har mer peil på musikk

Den avslører blant annet at tyske fildelere kjøper tre ganger så mye musikk som de som ikke deler musikk – i USA er økningen på 30 prosent.

Ikke helt overraskende har også musikkpirater langt større musikkbibliotek (37 prosent større i Statene. De kjøper også mer digitalmusikk: 30 prosent). Det er derfor ikke så overraskende at de også finner mer musikk de liker, og derfor ender opp med å handle mer.

Hele rapporten finner du her.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse