Steve Jobs døde av kreft 5. oktober 2011.

Annonse


Apple.com var helt spesiell

I dag er det ett år siden Apple-grunder Steve Jobs døde av kreft, 56 år gammel. Apple.com minnes selskapets far med en video.

Apple hedrer Jobs

Ikke noe annet selskap i bransjen, før eller siden, har hatt en sjef som var selskapet på samme måte som Jobs.

Apple er selvsagt veldig klar over dette, samtidig som en av mantraene i gangene nå for tiden er Jobs’ melding til selskapet før han døde: «Ikke tenk på hva jeg ville gjort, gjør det som er riktig».

Les også: Gutten som ville bli viktig.

Annonse
Tim Cooks brev

Tim Cook:

«Steves død for ett år siden var en trist og vanskelig tid for oss alle. Jeg håper alle i dag reflekterer over hans ekstraordinære liv, og på de mange måtene han gjorde verden til et bedre sted.

En av de største gavene Steve ga til verden var Apple. Intet annet selskap har inspirert slik kreativitet eller satt seg selv så høye standarder.

Våre verdier kom fra Steve og hans sjel vil for alltid være fundamentet til Apple. Vi deler det store privilegiet og ansvaret det er å videreføre hans fremtidige arv inn i fremtiden.

Jeg er veldig stolt av arbeidet vi gjør: å levere produkter våre kunder elsker og drømme opp nye som vil glede dem i fremtiden. Det er en fantastisk hyllest til Steves minne og alt han stod for.»

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse