vmowepm

Annonse


Nå går Samsung etter iPhone 5

Neida, det har ikke roet seg ned. Etter den store Apple-seieren mot Samsung i den forrige runden i retten, er en ny rettssak i gang. Apple saksøker også Samsung for brudd på helt andre patenter, og Samsung går samtidig til motsøksmål.

Aggressivt
Motsøksmålet har hittil omfattet iPhone, iPad og iPod Touch-modeller, og nå inkluderer den også splitter nye iPhone 5.

Kan selge nettbrett igjen
I samme slengen ble salgsforbudet mot Galaxy Tab 10.1 opphevet i USA, noe som er godt nytt for Samsung i forkant av det essensielle julesalget, som snart sparkes i gang. Det er kanskje ikke så rart at Samsung føler seg selvsikre for tiden – det blir spennende å se hva resultatet av det ferskeste søksmålet blir.

Kilder:
The Verge
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse