Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ikke sikkert at alle liker at Facebook vil huske alle søkene dine.

Nå husker Facebook søkene dine

Ny, kontroversiell funksjon.

Facebook annonserte i helgen at de starter å rulle ut en ny funksjon som kan vekke diskusjon i visse kretser.

Alle dine søk
Fra nå av vil du nemlig kunne se alt du har søkt etter innenfor det sosiale nettverket – om det er band, spesifikke venner eller tidligere flammer. Søkehistorikken vil finnes i aktivitetsloggen, som fra før har detaljer om absolutt alt du har gjort på Facebook siden starten.

Ingen kan se
Men dette er viktig: Ingen andre kan se aktivitetsloggen, og ingen andre vil heller kunne se hva eller hvem du har søkt etter. Det skal også være mulig å slette historikken. Og søkehistorikken starter fra nå av, den vil ikke inkludere dine tidligere søk.

Likevel kan det være en god grunn til å ta Facebook-sikkerheten enda mer på alvor, slik at ingen andre ved en feiltakelse skal kunne sjekke alt du har søkt på.

I følge Facebook vil oppdateringen rulles ut over de kommende ukene, så om du ikke har fått det, kommer det nok snart.

Kilde:
Facebook

Stikkord: facebook, sosiale nettverk, søk