Apple-kart kommer snart til å fungere innendørs. Kommer vi til å rote oss bort der også?

Annonse


Nå innrømmer Apple kart-feil

Det er allerede godt kjent at Apples nye kartfunksjon, som erstatter Google Maps i iOS6, ikke lever helt opp til standarden. Utdatert data, dårlige søkeresultater, manglende kollektivtransport og feil på 3D-bilene er bare noen av klagene man kan lese på nettet.

En egen blogg samler til og med de største feilene med en humoristisk vri.

Nå snakker de
Etter massiv kritikk har nå Apple endelig kommet med en uttalelse til nettstedet AllThingsD. Der forteller en talsperson at de rett og slett ber om tålmodighet: Apple var klare over at det å lansere en så omfattende, ny tjeneste er krevende, og de påpeker at de er bare såvidt i gang.

Selskapet forbedrer opplevelsen jevnlig, og siden kartene bygger på nettsky-tjenestene, blir de bedre jo flere brukere de har, i følge Apple.

Annonse
De lover også at de jobber med tredjepartsleverandører for å integrere deres apps for kollektivtransport med karttjenesten sin.

Hva med Google?
Så det blir bedre, sier Apple, men spørsmålet er selvsagt hvor mye tålmodighet brukerne har. I mellomtiden sies det at Google vil vende tilbake med dedikert Maps-applikasjon for iOS innen juletider.

Les også: – Apple-kartene er en katastrofe (DinSide.no)

Kilde:
AllThingsD

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse