wrhwghrhrw

Annonse


Alle kan installere iOS 6 nå

Det er allerede nå mulig å oppgradere til iOS 6.

Vi anbefaler også denne listen hos Apple som forklarer hvilke funksjoner i iOS 6 som er tilgjengelig i hvert enkelt land.

Ferdig-versjon lekket

Det nye OSet har en rekke store og små forbedringer, og i mange tilfeller er det funksjoner som har vært på plass hos konkurrentene lenge. F.eks. tettere integrasjon, og lettere deling til Facebook og Twitter.

Apple lanserer iOS 6 19. september, men vi vet det er mange som ikke har tålmodighet til å vente. Derfor er det fint å vite at GM-versjonen (Golden Master) er levert utviklere, og selvsagt lekket til nett.

Annonse
GM-versjonen krever ikke at man er registrert utvikler. Merk likevel følgende:

ITavisen.no tar intet ansvar for feil eller skade som følge av ikke-offisiell installasjon av iOS 6 på iPad, iPhone eller iPod).

Krever ny iTunes

Du kan laste ned her. Oppdateringen kan ikke installeres over luften, men krever installasjon av iTunes 10.7 og altså nedlasting av riktig .ispw-fil.

Alle iOS-enheter nyere enn iPhone 3GS (minus iPad 1) kan oppgradere til iOS 6.

Alt om iOS 6 hos Apple.

På en PC holder du inne shift-knappen, og trykker «Check for Update» i iTunes 10.7. Pek så til riktig .ispws-fil. Holder du inne samme knapp og trykker «Restore» slettes alt personlig innhold.
(Ill.: MacWorld)

Kilde:
iMZDL

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse