Bildet er svært uklart, men skal være ekte. Hvordan 3D-effekten arter seg i praksis er likevel vanskelig å få et inntrykk av.

Annonse


– Dette er 3D-kart i iOS 6

Allerede 15. mai ble det kjent at Apple planlegger kar i 3D-format i neste generasjon av sitt mobile operativsystem iOS.

Rekonstruert kart
Nå har nettstedet BGR (Boy Genius Report) fått tak i det de er sikre på er ekte bilder av 3D-kart.

På grunnlag av de dessverre svært uklare originalbildene har de rekonstruert et kart over Manhattan i New York slik det angivelig arter seg i 3D på en kommende Apple-telefon:

Dette er en illustrasjon som viser hvordan 3D-effekten arter seg i et kart over Manhattan. Bildet bruker elementer fra de virkelige bildene BMG har mottatt.
(Ill.: BGR)

Vekk med Google
Kanskje like oppsiktsvekkende er det at Apple ifølge BGR nå forlater Google og i stedet satser på en egen kartløsning med egne data.

Annonse


Spennende er også det de hevder er et helt nytt grensesnitt for kartsøk som skal ligne foruroligende på den vi finner i Android…

Fra blått til sølv?
Ellers kan 3D-visningen slås på ved å åpne fliken nederst i høyre hjørne, slik vi er vant til fra en eksisterende kart-appen i iOS.

Ifølge nettstedet er det svært mye som tyder på at Apple endrer fargekode i kart-appen fra blå til sølv, i tråd med det de mener er et fargeskifte fra iOS 5 til versjon 6.

Hele bildekvalkaden kan du se HER.

Annonse