Bildet er svært uklart, men skal være ekte. Hvordan 3D-effekten arter seg i praksis er likevel vanskelig å få et inntrykk av.

Annonse


– Dette er 3D-kart i iOS 6

Allerede 15. mai ble det kjent at Apple planlegger kar i 3D-format i neste generasjon av sitt mobile operativsystem iOS.

Rekonstruert kart
Nå har nettstedet BGR (Boy Genius Report) fått tak i det de er sikre på er ekte bilder av 3D-kart.

På grunnlag av de dessverre svært uklare originalbildene har de rekonstruert et kart over Manhattan i New York slik det angivelig arter seg i 3D på en kommende Apple-telefon:

Dette er en illustrasjon som viser hvordan 3D-effekten arter seg i et kart over Manhattan. Bildet bruker elementer fra de virkelige bildene BMG har mottatt.
(Ill.: BGR)

Vekk med Google
Kanskje like oppsiktsvekkende er det at Apple ifølge BGR nå forlater Google og i stedet satser på en egen kartløsning med egne data.

Spennende er også det de hevder er et helt nytt grensesnitt for kartsøk som skal ligne foruroligende på den vi finner i Android…

Fra blått til sølv?
Ellers kan 3D-visningen slås på ved å åpne fliken nederst i høyre hjørne, slik vi er vant til fra en eksisterende kart-appen i iOS.

Ifølge nettstedet er det svært mye som tyder på at Apple endrer fargekode i kart-appen fra blå til sølv, i tråd med det de mener er et fargeskifte fra iOS 5 til versjon 6.

Hele bildekvalkaden kan du se HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse