Med Audi Wörthersee E-bike møter du sykkelvåren med stil.

Annonse


WiFi og pekeskjerm i 80 km/t

Sykkelturer er ofte traurige greier, med blodslit, oppoverbakke og null underholdning utover det du måtte se i veikanten.

Audi-vidunder
Inn kommer Wörtersee E-bike.

Vi snakker om det nye teknologiske vidunderet fra den tyske bilprodusenten Audi.

Ikke akkurat standard sykkel…
På tross av at den har samme hastigheten som en passelig bra moped, er det snakk om en tråsykkel.

Ekstrautstyret gjør at den minner enda mindre om en standardmodell av den typen du kjøper i sportsbutikken. Den har blant annet innebygd WiFi, kamera og pekeskjerm.

Under to kilo
Karbonrammen veier bare 1,6 kilo, men vekten øker til 21 kilo (omtrent det dobbelt av en vanlig sykkel) med motor, batteri, pedaler og hjul på plass.

Hvor lenge du kan kjøre på en oppladning avhenger av hvor mye du gidder å tråkke. Men når du går tom, tar det bare tre og en halv time å få fullt batteri igjen.

Kjør i 50 med bare motor
Med motor alene kan du kjøre i rundt 50 kilometer i timen. Kobler du inn beina, kan du – i hvert fall teoretisk – suse forbi bilkøen i 80.

Du bør nok helst holde blikket på veien mens du kjører. Men når du stiger av sykkelen, kan du både surfe på nettet og se på opptakene du gjorde av sykkeltriksene dine (ja, det er mulig å sykle på ett hjul) via sykkelens innebygde kamera.

Bare en forsmak
Alt sammen ved hjelp av den avtakbare pekeskjermen.

Det er selvsagt snakk om en prøvemodell i første omgang. Når og om den kommer i salg kan Audi ikke si noe om.

Men at bilfabrikanten vil kjøpe seg litt god samvittighet ved å vise fram et mer miljøvennlig alternativ er det liten tvil om.

Se selv:

Kilder:
Audi.com
Audi Media Services
Ultralinx.com
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse