HTC Titan

Annonse


Se dette Windows Phone-monsteret

Som tidligere ryktet, annonserte HTC torsdag kveld to splitter nye Windows Phone 7-mobiler, som vil ha forhåndsinstallert den ferskeste Mango-versjonen av operativsystemet (som bringer en lang rekke forbedringer).

Megaskjerm
Den mest spennende av de to er en råtass: HTC Titan, som den heter, har en skjerm på hele 4.7 tommer (Super LCD). Samtidig er den veldig tynn, bare 9,9 mm. Den har et 8 megapiksels kamera på baksiden og 1.3 megapiksel foran. Den har også en 1.5 GHz prosessor (bare en kjerne da) og opptil 16 GB lagringsplass.

Den andre nyheten er kanskje litt mer beskjeden. Den heter HTC Radar, og har mer tradisjonelle spesifikasjoner: 1 GHz-prosessor, 3.8 tommers skjerm og 5 megapiksels kamera. Den bygger altså på eksisterende HTC Trophy, men har også frontkamera, samt at baksidekameraet har bedre linser.

HTC Radar
(Ill.: HTC)

Høstklare
Begge disse telefonene kommer i norske butikker i løpet av oktober, og vi gleder oss spesielt til å prøve HTC Titan.

Samtidig venter vi spent på de mye omtalte Nokia-telefonene med WP7, det begynner å bli på tide.

Annonse