sonytabletsp2011-03-31-3

Annonse


Dette skal Sonys nettbrett koste

I går ettermiddag presenterte Sony sine endelige lanseringsplaner for sine to nettbrett. Begge produktene har vært mye omtalt i det siste, og det er hyggelig å se at de endelig nærmer seg butikkene.

Gjør det meste
Det første, mer tradisjonelle av dem, heter Tablet S. Det skiller seg ut med et litt tykkere, avrundet ende, som gjør brettet lettere å holde i. Det har en 9.4 tommers skjerm og Tegra 2-prosessor.

Sony Norge melder at Tablet S kommer i norske butikker i september, med da bare i WLAN-utgave, mens 3G-varianten følger etter i november. Prisen på Wi-Fi-variantene er 4000 kroner for 16 GB og 4800 kroner for 32 GB, mens 3G/Wi-Fi-utgaven med 16 GB vil koste 5000 kroner.

Egne muligheter
Brettet vil ha en rekke unike funksjoner som tilgang til Sony Entertainment Network, altså en nettskybasert underholdningstjeneste Sony lanserer i disse dager, og PlayStation-sertifisering.

Annonse


Begge de nye brettene kjører Android 3.1, som skal oppgraderes til 3.2 etter utgivelse.

Det andre nettbrettet heter Tablet P, og har et meget spesielt design med to skjermer som klapper sammen. Sony i Norge gir foreløpig ingen informasjon når det gjelder utgivelse her til lands, men enheten skal være i butikkene senere i år.

Dobbelt opp
Tablet P har to skjermer med 5.5 tommer hver, og dette åpner for en god del unike løsninger når det gjelder navigasjon. Denne videoen, som Sony har sluppet, viser hvordan Tablet P fungerer:

Annonse