399px-Mark_Zuckerberg_at_the_37th_G8_Summit_in_Dea

Annonse


… Men på Google+ skjuler han seg

Mark Zuckerberg har bekreftet at det er han som opprettet konto på erkerival Googles sosiale-nettverk Google+, til manges overraskeslse.

Zuckerberg med skjult profil

Facebook-gründer Zuckerberg var i lengre tid den med flest tilhengere på Google+, men gründeren har nå valgt å gjøre sin profil privat slik at man ikke lenger kan se hvem han har i sine sirkler, det går heller ikke å se hva han skriver, om noe, hos Facebook-konkurrenten. Dvs., om du da selv ikke er kompis med milliardæren.

Zuckerberg og Facebook har som filosofi om å dele alt, men hos konkurrenten ønsker han altså ikke like stor åpenhet.

Google-toppsjefene også private

Mer overraskende er det at flere Google-toppsjefer har gjort det samme, inkludert sjefen for Googles sosiale tjenester, Vic Gundotra, som flere ganger publiserte viktig informasjon om og på på nettsamfunnet.

Annonse


Det samme har Google-sjef Larry Page og hans med-gründer Sergey Brin, men hos Google-toppsjefene kan man se innhold, for det meste bilder fra ferieturer.

Det kan godt hende profilene blir skjult i en kort periode for å rulle ut noe lignende Twitters kjendis-verifisering, men det virker også noe merkelig. Vi får se hva som skjer eller om Google+sjefene i motsetning til Zuckerberg ikke bryr seg om å spre noen «del-alt-med-alle»-filosofi.

Google+-statistikk finner du her.

Kilde:
Theinquirer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse