piratetorrents

Annonse


Svenske pirater: – Nå tør vi ikke mer

Piratetorrents.nu legger ned i frykt for aksjoner fra myndighetene.

Tør ikke mer

«Som du ser fungerer ikke vår nettside eller tracker mer, dette fordi vi ikke tør å ta risikoen!», skriver den tidligere stor-pirat-nettsiden.

Ifølge informasjon fra nettsiden hadde de totalt 25 000 medlemmer, men denne uken valgte de altså å legge ned i frykt for bøter og fengsel fra svenske myndigheter.

Beslutningen ble tatt kort tid etter at svensk og tysk politi slo til mot fildelingssiden Xnt.nu.

Annonse


– For stor risiko

«Siden alle i styret har et privatliv å tenke på, og med all risikoen det innebærer å drive en tracker så er det ikke lenger noen i styret som vil ta risikoen.

Med andre ord så kaster vi inn håndkle og legger ned virksomheten innen det skjer oss noe. Det er for mange lover og regler mot slikt og det er ikke verdt straffen», skriver eks-piratene.

– Håper dere forstår vår situasjon

Ofte pleier, The Pirate Bay har vært ledende på dette, å le av og gjøre narr av underholdningsbransjen ved enhver anledning, men det har blitt innført lover i Sverige (og også snart i Norge) som gjør det eksplisitt ulovlig å piratkopiere.

Ikke minst TPB-dommen har skremt mange pirater, dette til tross for at TPB lever videre.

«Vi håper dere forstår vår situasjon og ønsker dere alle lykke til i fremtiden og takk for tiden vi hadde sammen, det har vært uvurderlig», avsluttes det.

Kilde:
IDG.se

gghhh

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse