Ballmer har et spennende OS i Windows 8 som ser ut til å skalere bra, men kommer det for sent til å ta igjen iOS og Android? Det er det alle nå lurer på.

Annonse


Hva er det som skjer, Ballmer?!

Kanskje blir ikke Windows 8 et 2012-produkt og hva med navnet? Microsoft og toppsjefen er ikke enige i hva som skal kommuniseres.

Trekker tilbake Ballmers tale

For nå trekker Microsoft tilbake toppsjefens uttalelse i går om at Windows 8 lanseres neste år. I en uttalelse til Inforworld forklarer selskapet at det er ikke satt noe tidspunkt for lanseringen av det nye OSet ei heller er det døpt.

Ballmer refererte spesifikt til Windows 8, et OS han sa ville bli lansert en eller annen gang neste år.

– Mens året ruller videre vil du komme til å høre mye mer om Windows 8. Windows 8 slates, tablets, PCer og mange andre formfaktorer, forklarte han og siktet selvsagt til at Windows 8 støtter ARM, sa Ballmer da og sa at OSet kommer neste år.

Annonse


Hva er det som skjer?

Til Infoworld forklarer en talsperson for selskapet at «Det ser ut til at det har blitt kommunisert feil informasjon» og at selskapet «Ser veldig frem til neste generasjon med Windows 7-maskinvare som blir tilgjengelig i det kommende regnskapsåret».

Kommer trolig sent 2012

Sa Ballmer for mye eller tok han rett og slett feil? Uansett hva som har skjedd er det svært, svært merkelig og ikke minst flaut at toppsjefen for verdens største programvarehus ikke vet hva resten av selskapet holder på med, spesielt når det er snakk om selskapets topp-produkt.

Det har tidligere blitt ryktet en forbruker-lansering i 2013, nå vet vi ikke hva vi skal tro og det vet tydeligvis ikke Ballmer heller. Uansett er vi rimelig sikre på at Windows 8 ikke kommer før sent neste år.

Kilde:
Infoworld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse