Hopp til navigasjon Hopp til innhold
hvit-iphone

Hvit iPhone 4 i morgen

Nå offisielt fra Apple.

Da har Apple offisielt kunngjort at hvit iPhone 4 kommer i salg i morgen. Det gjelder også Norge.

Veldig forsinket
Den hvite varianten av telefonen ble kunngjort i fjor sommer, men kom aldri. Det ble spekulert om produksjonsproblemer, utsettelser, og først nå i slutten av april får vi altså mulighet til å kjøpe modellen.

Bortsett fra fargen er det ingenting nytt med maskinvaren, prisene er ellers også like. Nyheten er kun kosmetisk.

Klar for Norge
Den norske Apple-butikken er ikke oppdatert i skrivende stund, men pressemeldingen til Apple nevner Norge blant landene som får telefonen i morgen. Og vi vet jo at mobilen ligger på lager hos en lang rekke butikker.

Stikkord: Apple, butikker, iphone 4