– Nå kommer’n!

Steve Wozniak startet i sin tid Apple sammen med kameraten Steve Jobs. Nå heier han på «fienden».

Den hvite utgaven av iPhone er på i produksjon, og vil snart være å finne i butikkhyllene.

– En endelig bekreftelse
Dette er verken løse rykter eller en lekkasje, men noe så sterkt som en bekreftelse fra Apples med-gründer Steve Wozniak, i følge Devicemag.com.

Nå skal vi huske at Wozniak (les intervjuet i digi.no) sluttet i Apple i 1987 – altså for 24 år siden. Mye har som kjent skjedd innen selskapet i løpet av den tiden.

Annonse

Jobs bestekamaerat
Men Wozniak er visstnok bestekompis med Steve Jobs (som er sykmeldt på ubestemt tid), og skal fortsatt ha tilgang til mye innside-informasjon om selskapet og produktene deres.

Det er derfor grunn til å lytte når han snakker om Apples lanseringer.

Allerede i nettbutikkene
Både teleselskapet AT&T og nettbutikken Best Buy har satt opp telefonen til forhåndsbestilling med antatt ankomstdato 27. februar.

Når den kommer hit til landet, er derimot fortsatt et åpent spørsmål. Det samme er hvorvidt noen virkelig har lyst på den…

Har en selv
Wozniak opptrådte mandag på nett-TV i The Engadget Show. Der viste han fram sin egen hvite iPhone, som han etter eget utsagt kjøpte delene til fra en 17 år gammel skolegutt han traff på nettet.

I følge Wozniak er dette den «gamle» utgaven av den hvite iPhone 4. Han hevder at Apple ikke var fornøyd med kvaliteten på delene fra kinesiske Foxconn, og at dette er årsaken til at telefonen ble trukket tilbake før lansering.

Annonse
Annonse