N8

Annonse


– Nye Nokia skuffer

Det har lenge gått rykter om N8, en ny supertelefon fra Nokia med 12 megapiksel-kamera, HDMI-utgang og den nye versjonen av Symbian-operativsystemet, Symbian^3.

N8 har dukket opp i flere lekkasjer, men er ikke blitt offisielt annonsert av Nokia. Og forrige uke ble det bestemt av hele Symbian^3 blir utsatt til tredje kvartal i år, noe som ikke lover så godt for det som skal bli en etterlengtet oppdatering av det aldrende OSet.

Lever ikke opp
Nå har det anerkjente russiske nettstedet Mobile-review, som er kjent for sine eksepsjonelt gode kontakter i bransjen, fått tak i en prototype av telefonen. Og de er ikke fornøyd.

Telefonen tar visstnok gode bilder (12 megapiksler, tross alt), og filmer i 720p uten problemer. Men Symbian^3 imponerer ikke. I følge den røffe Google-oversettelsen fremstår det nye grensesnittet som kosmetisk penere, men veldig upolert. Det bringer heller ingenting nytt i forhold til iPhone, Android eller Samsungs Bada, og funksjonaliteten er gammeldags.

Annonse


Nettstedet uttrykker altså sin bekymring når det gjelder Nokia, da denne telefonen skal posisjoneres som den ledende modellen for selskapet i 2010, og det er ikke spesielt konkurransedyktig. Selv om det tas forbehold om at det fortsatt er snakk om uferdig maskinvare og programvare.

N8

Kilde:
Mobile-review

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse