Etter «hackingen» av serveren til antipiratselskapet TMG har franske piratjegere gått over til DVD.

Annonse


Hopp over DVD-advarslene

Finnes det noe kjipere enn å benke seg i sofaen klar for å se film for så å bli servert advarsler og trailere? Løs problemet enkelt. Trykk stopp.

Hva er egentlig poenget?

FBI advarer mot fengsel og bøter om du pirat, men som alle vet slipper som regel piratene å se slike advarsler da de plukkes bort av ripperne uansett.

Så hvorfor skal da lovlydige kunder som har betalt for en DVD bli plaget av slikt? Som kjent er det ikke bare å trykke seg videre til hovedmeny med fjernkontrollen grunnet en enkel sperre, men som det også finnes en enkel vei rundt.

Det er tvilsomt om dette fungerer på alle DVDer og spesielt sone 2 som vi bruker i Norge, men det er verdt et forsøk, spesielt for dere som importerer mye sone 1.

Annonse


Slik gjør du det

På noen DVD-spillere er det eneste som skal til å trykke stopp på fjernkontrollen to eller tre ganger og så play.

Bruker du Windows til å spille av DVD-film er trikset som følger: fyr opp Windows Media Player. Med en gang det dukker opp et bildet på skjermen, trykk stopp. Trykk så play igjen, og DVDen hopper til trailerne. Trykk så stopp og play igjen og FBI-advarselen kommer (om sone 1).

Trykk stopp for tredje og siste gang, trykk play igjen og man har forhåpentligvis endelig havnet i hovedmenyen så man endelig kan starte filmen, det er jo derfor man kjøpte DVDen.

AnyDVD fjerner også advarsler og trailere. Mer om programmet her.

Kilde:
Labnol

Annonse