Microsoft Norge har ingen umiddelbare planer om å lansere det amerikanske MSN-grensesnittet i norsk drakt.

Annonse


Ingen ny norsk MSN

I går kunne ITavisen.no melde at amerikanske surfere får nyte godt av et redesignet MSN.com, Microsofts nettportal.

– Er laget for USA

ITavisen.no tok kontakt med Arne Uppheim hos Microsoft for å finne ut om også norske MSN får det nye grensesnittet. Uppheim er direktør for MSN Norge.

«Akkurat dette nye forsidedesignet er laget for USA og amerikanske brukere. MSN jobber med og tilpasser design og funksjonalitet til lokalt marked», forklarer Uppheim.

Han poengterer at MSN Norge likevel får oppgraderinger: «I MSN Norge har vi over de siste månedene redesignet og relansert kanalene på rekke og rad. Med lansering av ny Reise-kanal forrige uke som den siste.»

Annonse


Nytt grensesnitt lar vente på seg

Selv om norske MSN-brukere ikke får en så stor grensesnitt-endring som millioner av amerikanere så låner MSN.no grunnfilosofien fra statene:

«Nye MSN er godt på vei i Norge allerede. Og du vil se samme retting og filosofi på vår lokale redesign som i den nye amerikanske forsiden — moderne, luftig og oversiktlig design, med få men effektive annonser. Vi vil også fortsette å videreutvikle norske MSN-forsiden i samme retning men har ikke noe dato å annonsere for neste redesign.»

Ingen super-Bing for Norge enda

Det har lenge vært slik at den amerikanske versjonen av søketjenesten Bing har flere funksjoner norske brukere ikke får bruke. Blant annet «visual search». Dette er en tjeneste som fungerer på noen søk, men etter en kjapp test er det også ofte man melding om at innholdet ikke kan vises.

Dessverre ser det ikke ut til at denne funksjonen blir tilgjengelig for nordmenn i nærmeste fremtid:

«Når slik Bing-funksjonalitet kommer til Norge er noe vi må komme tilbake til. Er ingen offisielle planer å kommunisere nå», sier Uppheim.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse