NetCom skriver entusiastisk om Apples iPad på sin egen blogg og hevder de allerede er i dialog med Apple.

Annonse


Netcom: – Vi er i iPad-dialog med Apple

NetCom skriver entusiastisk om Apples iPad på sin egen blogg og hevder de allerede er i dialog med Apple.Ifølge Netcoms iPhone-blogg er allerede selskapet i dialog med Apple.

NetCom vil ha iPad

«La meg først si at det er lite nytt å si om hva NetCom kommer til å gjøre med iPad. Vi er i dialog med Apple, men mye må avklares», skriver Tor Andre Wigmostad hos Netcom på bloggen som i tillegg tar for seg iPhone tips og triks.

Det er tydelig at NetCom er svært interessert i å selge produktet og har smått startet markedsføringen: «Apple har fylt et tomrom i livet mitt jeg ikke visste eksisterte med sin nye iPad. Jeg tar gjerne med meg en sånn i sofakroken».

Hva mener Telenor?

På spørsmål om Telenor har vært i dialog med Apple om salg av iPad får vi følgende svar fra Telenors informasjonssjef Atle Lessum:

Annonse


«Vi er i dialog jevnlig med Apple, vi. Hvordan evt. prisningsmodeller og abonnement vil se ut er naturlig nok altfor tidlig å si noe om, men Apple sier selv at iPad kommer til land utenfor USA i juni/juli. Våre kunder er sikkert interessert i produktet, og vi håper selvsagt å kunne tilby iPad til våre kunder». Lessum vil ikke bekrefte at de er i samtaler spesifikt angående iPad.

Det er fortsatt usikkert når WiFi-utgaven kommer til Norge. Først sa Apple at den kommer i mars. Senere ble dette trukket tilbake og nå er Apples offisielle kommentar at de ikke vet når den kommer, men 3G-utgaven kommer nok i juni/juli så snart avtalene med norske operatører er i boks.

Den norske Apple-nettsiden er nå oppdatert med følgende informasjon: «Wi-Fi-modeller tilgjengelig i slutten av mars. 3G-modeller tilgjengelig i april». Om dette er en ren oversettelse av den amerikanske nettsiden eller om dette faktisk er spikrede lanseringsmåneder er fortsatt usikkert.

Kilde:
Netcomiphone.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse