lg crystal

Annonse


Nå kommer LGs krystallmobil

Det er nå ofte slik at mobiltelefoner med interessant design, som retter seg mot de mer motebevisste, gjerne har svakere funksjonalitet enn de kraftige, men kjedelige businesstelefonene.

LG prøver å gjøre noe med det, og minner oss i dag på at deres GD900 Crystal er i salg fra juli.

Krystallklart
Telefonen har et spesielt utseende takket være et tastatur som er fullstendig gjennomsiktig. Det lyser også opp, så det er umulig å ikke bli lagt merke til på gata. Det ser virkelig temmelig stilig ut.

Samtidig har den et trykksensitiv skjerm med multitouch, et elegant kubebasert grensesnitt og de fleste funksjoner man forventer. Det inkluderer 8 megapiksel-kamera, super 3G, full internettstøtte med WLAN og kapabel nettleser, godt utvalg av multimediamuligheter og GPS med Google Maps.

LG GD900 skal koste 4450 kroner uten abonnement.

Annonse