DCIM@MEDIA

Annonse


– Slik ser «Chrome OS» ut!

Det som angivelig skal være et skjermbilde av Chrome OS har lekket på nett.

Er dette det første skjermbildet?

Om skjermbildet er ekte er det det første lille glimtet av Chrome OS, OSet som ble offentliggjort av Google på tirsdag.

Google skal ha vist frem en intern-beta av OSet i Taiwan til et anonymt selskap som leverer deler til PC-produsenten Acer. Bildet skal ha blitt tatt mens Google-representaten ikke fulgte med. Hvordan det endelige grensesnittet blir er enda for tidlig å si. OSet lanseres tross alt ikke før i andre halvdel 2010.

– Installeres på 10 min.

Installasjonen skal være veldig elegant og tok 10 minutt og en omstart på en Acer Extensa 4620Z. Det var ifølge kilden «utrolig kjapt» i sin nåværende enkle beta-utgave.

Annonse


Det blå ikonet nede til venstre er knappen for å få frem «Chrome Bar». Dette skal være Googles svar på Windows’ start-knapp.

Netbookene får egen Chrome OS-tast

Man skal kunne navigere filsystemet på maskinen på samme måte som med Windows explorer eller med en nettbasert søkemetode.

Chrome Bar skal også kunne brukes til å søke med om du vil det. Det fremkommer også at kommende Chrome OS netbooks vil få en knapp tilsvarende Windows-knappen. Skjermbildene ser ekte ut, men det er lett å lage manipulere slikt så noen garanti for at dette er ekte er det selvsagt ikke.

DCIM@MEDIA

chrome-os-on-acer-laptop

Kilde:
Chromeosleak

Annonse