louvre2

Annonse


Verdens råeste kameramobil

louvre
(Ill.: GSMArena)
Mobilprodusenten LG utfordrer nå alle konkurrerende telefonselskaper med sitt nye konsept. Deres LG Louvre har nemlig de råeste kameraspesifikasjonene så langt.

LG minner på at Louvre bare er et konsept, og det foreligger ingen planer om å bringe akkurat denne mobilen til markedet – men teknologiene og ideene kommer helt sikkert til å bli brukt i andre modeller.

Superkamera
Hvorfor er den så rå? Kameraet i seg selv har en oppløsning på 12 megapiksler, noe som ikke er unikt i mobilverdenen. Men med høykvalitetsoptikk fra Schneider-Kreuznach, full autofokus, Xenon blits, ISO opptil 3200 og geotagging, er det vanvittig høyt spesifisert. Kameraet skal også knipse bildene i samme øyeblikk som du trykker på utløseren, uten forsinkelse.

Ikke nok med det: Kameraet i Louvre tar også opp video i HD, 720p-oppløsning.

Annonse
Mye funksjoner ellers
Louvre er eller en veldig imponerende mobil, med stor trykkskjerm, WLAN, GPS og et nytt grensesnitt. Den kan vel så godt som alt en topptelefon burde.

Det er bare synd at telefonen altså ikke kommer i butikkene, i alle fall ikke i nærmeste fremtid. Men det er uansett et spennene innblikk i hvor bra teknologien kan bli fremover.

Kilde:
GSM Arena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse