iphone3gs

Annonse


– iPhone får innebygget prosjektor

iphone3gs
(Ill.: Apple)
DigiTimes skal sitte på informasjon som peker mot at iPhone får innebygget projektor.

Projektor i iPhone?

Apple har grunn til å være veldig fornøyde med at ryktebørsen aldri tar slutt når det gjelder selskapets produkter. iPhone 3GS har ikke engang kommet til salgs her i Norge, men det dukker likevel opp rykter om hva neste iPhone vil by på.

ITavisen kunne i går fortelle at det ryktes at nye iPhone får en helt ny skjermteknologi som skal gjøre touch-opplevelsen helt annerledes. Det siste ryktet er kanskje enda mer overraskende.

Lanseres allerede til høsten?

Ryktet skal ha det til at iPhone får innebygget projektor (av alle ting). Det er ikke umulig rent teknisk. I det siste har vi sett flere svært små projektorer på markedet, men i en mobil? Vi ber om at neste generasjon mobiler har et svært godt batteri.

Annonse
Ryktet bygger på ubekreftede rapporter om at Foxlink allerede har startet masseproduksjon av mikroprojektorer i samarbeid med Nokia. Foxlink står bak mange komponenter til iPhone allerede og slik har ryktene oppstått. Det påstås også at nye iPhone blir lansert allerede til høsten. Svært tvilsomt. Apples strategi er nemlig å oppgradere iPhone kun en gang i året.

Kilde:
Digitimes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse