google

Annonse


Google ute av beta

Har du stusset på hvorfor Googles applikasjoner, spesielt Gmail, har vært i beta-status i årevis? Gmail har faktisk vært merket som beta i hele fem år nå. Beta betyr tross alt et produkt under utvikling, noe som ikke er helt ferdig, men fremdeles blir testet.

Ferdigutviklet
Google har endelig skjønt tegninga, til tross for at de hevder at deres betaprodukter har hatt langt bedre støtte og oppfølging enn mange ferdige programmer der ute. De har uansett fjernet beta-merkingen fra Gmail, Google Calendar, Google Docs og Google Talk fra og med i går, så disse applikasjonene er nå 100% ferdige.

Google innrømmer at litt av grunnen til at betaperioden er avsluttet var deres profesjonelle kunder, som følte at betastatus på produkter de brukte tyder på mindre seriøsitet.

Vil videreutvikles
Selskapet lover samtidig at de vil fortsette å utvikle sine tjenester i tiden fremover, og lanserer faktisk nå noen businessorienterte forbedringer til epost-tjenestene.

Annonse
Vårt største problem med den evige betastatusen til Google er at den inspirerte annenhver ny nett-tjeneste, ikke minst flere norske, til å bruke den irriterende beta-betegnelsen i alt for lang tid. Kanskje på tide å slutte?

Kilde:
Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse