iphone3gs

Annonse


Solgte 1 million på tre dager

Selv om 3GS har akkurat samme skjerm og formfaktor var oppgraderingen av maskinvaren nok til at folk handlet.

Liten oppdatering – stort salg

3GS har kjappere CPU og mer RAM samt innebygget maskinvare-kompass. Ingen store oppgraderinger av hverken skjerm eller formfaktor. Det ble spådd at mange derfor ville ta til takke med å oppgradere til OS 3.0 på sin første eller andre generasjon.

Det er nok mange som har gjort dette, men også langt fler enn ekspertene hadde regnet med punget ut for 3GS. iPhone OS 3.0 ble lastet ned 6 millioner ganger på fem dager etter lansering.

Svært populær mobil

Det ble solgt 1 million 3GS de tre første dagene mobilen var i handelen. Det er 500 000 mer enn ekspertene hadde regnet med i en tidlig analyse. Dette tallet ble senere justert til 750 000, men også dette var for lite.

Annonse
Når første generasjon iPhone ble lansert i 2007 tok det Apple 74 dager å selge 1 million enheter. Når selskapet i år kun brukte 3 dager på å selge 1 million av en mobil som på ingen måte er noen revolusjon i forhold til sin forgjenger, sier det mye om hvor populær iPhone har blitt.

Steve Jobs: – Kundene stemmer og iPhone vinner. Med over 50 000 applikasjoner tilgjengelig fra Apples revolusjonerende App Store så er iPhones momentum sterkere enn noen gang.

I Norge er det rundt 100 000 personer som eier en iPhone.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse