Sjekk serienummeret på Predator-maskinen din for å finne ut om den kan være en potensiell brannbombe.

Annonse


Acer trekker tilbake PCer

Acer Norge ber kundene sine sende tilbake deres Predator-maskiner, da flere kunder har klaget på varmeproblemer.

Kan være brannfarlige
Grunnen skal være at kablene i et utvalg av Acers stasjonære PC-er myntet på spillere har blitt feilplassert. Dette har ført til at ekstra varme har blitt tillatt å bygge seg opp, og ledninger har vært i fare for å smelte og skape trøbbel i kabinettet.

Problemet gjelder ikke alle Predator-maskinene, og skulle du ha kjøpt en Predator-maskin må du sjekke serienummeret på kabinettet for å se om din PC er påvirket av problemet.

– Send den inn!
Skulle det vise seg at din PC er påvirket av feilproduksjonen ber Acer deg om å slutte å bruke maskinen, koble ut strømmen og sende den inn til gratis reparasjon så fort som mulig.

Annonse


Acer skriver følgende på sine nettsider:
Send en e-post til [email protected] med ditt navn, kontakt informasjon og ordet PREDATOR som emne, samt serienummeret på enheten (22 tegn som er klistret på en hvit strekkodelapp bak på enheten). Du vil bli kontaktet av en Acer kundeservice representant innen 1 arbeidsdag, som vil informere deg om den videre saksgang.

Ring vår support telefon 800 84 880 som finnes i seksjonen Service og Support på vår hjemmeside www.acer.no Når du får kontakt med en av våre agenter, vennligst informer om at denne henvendelse gjelder PREDATOR. Du må da oppgi serienummer på maskinen. Du vil da bli satt over til en spesialist som vil gi deg detaljert beskrivelse om hva du skal gjøre.

Les mer om på Acers supportside for å se om din Predator-maskin er påvirket her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse