youtube-xl

Annonse


Bedre YouTube på konsoll

I januar skrev vi om at en egen YouTube-variant ble lansert spesifikt for visning gjennom nettleserne til PlayStation 3 og Nintendo Wii. Det var altså ikke snakk om en egen kanal integrert i konsollenes operativsystem (slik som YouTube på iPhone, for eksempel), men en nettadresse som tastes inn i konsollenes nettlesere.

Tjenesten var imidlertid ikke helt stabil, noe vi selv opplevde flere ganger.

youtube-xl

Nå skal imidlertid feilene være fikset, og tjenesten er offisielt lansert som YouTube XL. Den har veldig tydelig navigasjon, med store knapper og tekst, slik at det er lett å bruke på en TV-skjerm. Det er imidlertid ingen støtte for HQ eller HD-visningene.

Annonse


Du kan ellers logge deg inn med ditt brukernavn og få tilgang til dine favoritter.

I tillegg til å fungere på spillkonsoller og vanlige PCer, kan man bruke en liten applikasjon på Android-telefoner som lar deg styre YouTube XL gjennom mobilene.

Du kan selv sjekke ut YouTube XL her.