zune hd

Annonse


Microsoft med multitouch og HD!

Microsofts nye MP3-spiller med OLED-skjerm kommer tidlig denne høsten.

OLED, touch og HD

Skal vi tro spesifikasjonene (og bildene) har endelig Apple iPod fått en skikkelig konkurrent i Zune HD. Til forskjell fra forrige generasjon som ikke så helt håpløs ut er denne likevel milevis foran. Et slankt og sexy design har endelig fra Redmond.

Borte er de eldre generasjon Zune som var klumpete og hadde mye plast-følelse. Hva med spesifikasjonene? Zune HD har en 3.3″ (480 x 272 og 16:9) OLED-skjerm, toucscreen-skjermen er capacitive (akkurat som iPod Touch og iPhone). Den har HDMI-ut (samt HD-radio). HDMI-ut krever dessverre docking.

Mer info på E3

Det kommer med informasjon om spilleren på E3 som lagringskapasitet og CPU-kraft. Sikkert er det ihvertfall at den vil være kraftig nok til å dra HD-video, hva ellers skal vel HDMI-tilkoblingen brukes til. Spilleren har også nettleser og selvsagt WiFi. Nettleseren får et on-screen QWERTY-tastatur. Zune HD kjører Windows CE som OS og en spesialversjon av Internet Explorer.

Annonse


Og som Apples produkkter har den tap og mulighet for å zoome inn på visse steder på nettsiden og den har også akselerometer. Og ja, den har multitouch.

Vi vet allerede at Zune blir integrert i Xbox og Xbox Live og at Zune Marketplace vil erstatte dagens Live video. Endelig er også Zune Marketplace på vei til Europa og Canada, men Microsoft ville ikke avsløre spesifikke land. Selskapet har uttalt om E3: «attendees will see first-hand how Zune integrates into Xbox LIVE creating a game-changing entertainment experience».

Microsoft har også lansert en Zune HD-nettside.

black-zune-hd-rm-eng

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse