Dette er Microsofts nye søkemotor som i lengre tid har vært under testing internt. Neste uke ryktes det at de skal vise frem søkemotoren, men blir den rebranda?

Annonse


Microsofts «Google-killer» neste uke?

Microsoft kan komme til å lansere Kumo (arvtageren til Live Search) på All Things Digital-konferansen neste uke.

Nytt søk neste uke?

At Live Search har lav oppslutning er en underdrivelse. Microsoft er nødt til å levere en søkemotor som kan konkurrere med Google. Det er tross alt der pengene på nett ligger.

Wall Street Journal sitter på informasjon som tyder på at Microsofts neste generasjons søk lanseres på All Things D og det allerede neste uke.

Må ta markedsandeler

Kumo har vært i interntesting hos programvaregiganten i lengre tid. Søkemotoren skal ifølge de som kjenner til den gi bedre treff som lar brukeren slippe unna med færre klikk.

Annonse


Google har i 2009 et stå stort forsprang på konkurrentene at flere har spurt Ballmer om hvorfor de ikke bare gir opp.

Ballmer gir seg neppe

De fleste har fått med seg at å gi opp ikke finnes i Microsofts sjel. Bare se hvor godt fotfeste selskapet har fått på gamer-markedet (Xbox 360) på svært kort tid.

Ballmer: – Dette er en stor sjanse. Om vi gir opp kommer vi aldri tilbake igjen i gamet. VI har noen gode ideer. Markedet kommer ikke til å forandre seg fort, men det er et marked som fortjener flere gode team som kan innovere.

Kilde:
WSJ

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse