nokia-5800-ofc-07-sm

Annonse


Nå selger Nokia musikk i Norge

Nokia Music Store er en nettbutikk som gjør det mulig å kjøpe musikk til din PC, eller direkte til en Nokia-mobil som støtter funksjonaliteten. Tjenesten har vært tilgjengelig i andre land en god stund, men ikke i Norge.

Dette endrer seg i dag – nå åpnes nemlig musikkbutikken også her til lands.

Fem millioner sanger
I følge Nokias pressemelding inneholder butikken over fem millioner sanger av både utenlandske og norske artister. Man får tilgang til butikken både på PC og mobil med en og samme konto, og den skal fungere både på nye mobiler som Nokia 5800 XpressMusic, og litt eldre telefoner som for eksempel N95.

Det skal være enkelt og brukervennlig å finne og kjøpe ny musikk, og eventuelt overføre den til mobiltelefonen. Enkeltlåter koster 8 kroner, hele album koster 80 kroner, og det finnes noen skiver til 59 kroner. Det skal være mulig å forhåndslytte alle låtene i 30 sekunder, og butikken støtter diverse betalingsmåter som kredittkort og forhåndsbetalte koder.

Annonse


Samarbeid med norsk bransje
Den norske musikkbransjen stiller seg positivt til butikken, og flere aktører bidrar med favorittlister innenfor bestemte sjangere. For eksempel tipser våre venner i Kingsize om den beste rapmusikken for tiden. Lars Vaular er ingen dårlig valg, forresten.

Du kan selv sjekke ut den norske Nokia Music Store her.