her er en skjermdump fra hjemmesiden hvor piratene organiserer angrepet mot advokatfirmaet MAQS.

Annonse


Pirater planlegger storangrep

Et piratnettsted planlegger et massivt angrep mot advokatfirmaet som har representert film- og musikkbransjen i antipirat-saker.

Kraftige reaksjoner på piratdom
Etter at The Pirate Bay-gutta tapte rettsaken mot film- og musikkbransjen på fredag har reaksjonene vært mange. Ikke overraskende valgte flere pirater å ta igjen på “industrien”, som hadde vunnet en viktig seier i kampen mot piratkopiering.

På mandag ble IFPI angrepet av sinte hackere med et DDoS-angrep (Denial of Service) som fikk nettstedet til å knele, og ble tatt offline i flere timer. Nå ventes enda et angrep om kort tid – denne gangen mot advokatfirmaet MAQS.

MAQS har ved flere anledninger representert film- og musikkbransjen i flere sivile søksmål, og regnes blant mange pirater som ansiktet på djevelen de prøver å kjempe imot.

Annonse


Nøye planlagt
Det kommende blir nøye forklart og organisert på det som kan se ut som piratenes egne wiki-side. Det kommende angrepet omtales som Operation Baylout, og gir besøkende tips til hvordan de skal utføre angrepet, og akkurat når det skal utføres. I skrivende stund er det omtrent 11 timer til angrepet vil skje.

Besøkende blir oppfordret til å gjøre så mye herverk mot MAQS som mulig. DDoS-angrep, Faxing av piratbilder, spamming på forum og skittkasting til partnere for å “få dem til å se dårlige ut”.

Hva vil skje?
The Pirate Bay-gutta har flere ganger gått ut mot slike angrep på motstanderne sine i rettsalen, og mener det setter dårlig lys på vanlige fildelere som ikke gjør noe galt.

Hva som faktisk vil skje om 11 timer (i skrivende stund) får vi bare vente og se. MAQS – gjør dere klare.

Kilde:
Operation Baylout

Annonse