Fjern den plagsomme autostart-dialogen når du skal lade mobilen.

Annonse


Gjør Windows 7 enda bedre!

Allerede flere måneder før lanseringen av Windows 7 har det dukket opp et ganske store nett-samfunn som finner måter å gjøre OSet enda bedre på.

Kjappere forhåndsvisning

En av tipsene vi liker allerede best er svært enkel å utføre, men gjør det langt lettere å holde oversikten, ikke minst med mange WLM-samtaler.

Trikset går ut på å sette opp hastigheten slik at miniatyr-animasjonen på superbaren som viser et lite bilde av applikasjonen blir kjappere.

Gjør følgende: Start regedit. Velg HKEY_CURRENT_USER -> Control Panel -> Mouse. I Mouse-listen finner du «MouseHoverTime» og sett den ned fra 400 til 100 ms. Endringen krever omstart.

Annonse


Papirkurven i superbaren

Det finnes applikasjoner eller system-relaterte ting i Windows 7 (som papirkurven) som ikke uten videre kan festes fast i superbaren.

En guide for å klistre fast mapper, papirkuren og alt annet til superbaren finner du her.

iPhone og IE8

Bruker du iPhone og er lei av at iPhones autoplay-dialog dukker opp hver gang du plugger inn mobilen (dette gjelder sikkert andre mobiler og)? Skriv «autoplay» i startmeny-søket, finn «devices» og sett iPhone til «no action».

Opplever at IE8 er treg til å åpne nye faner? Start kommandolinjen med administrative (dette gjøres ved å lage en snarvei til cmd på skrivebordet og høyreklikke) rettigheter og skriv «regsvr32 actxprxy.dll». Ta så omstart.

Flere nyttige tips finner du hos Tweaks.com. Maximum PC har også en fin liste over ting du kanskje ikke visste du kunne gjøre med tastatur-snarveier. Les om dette her.

Kilder:
Windows7center