iphone_telenor2

Annonse


– To iPhone-modeller til sommeren

I følge analytikeren Daniel Amir i selskapet Lazard Capital Markets vil Apple lansere to separate iPhone-modeller i juni. Det er allerede kjent at selskapet kommer til å avholde en konferanse mellom 8. og 12. juni, der det forventes en rekke nyheter.

For voksende markeder
I følge Amir vil en 3G-iPhone lanseres spesifikt for nye markeder som Brazil, Russland, Kina og India. Det vil være en begrenset, rimeligere utgave som blant annet ikke vil støtte WLAN-funksjonalitet.

Den andre modellen vil være en fullverdig oppgradering av dagens variant, som kommer til å lanseres i den vestlige verden.

Det har gått mange rykter om denne oppgraderingen, og det er nesten vedtatt at den vil inneholde oppgradert kamera med mulighet for videoopptak, større minnekapasitet (32 GB), raskere nett og raskere maskinvare.

Annonse


Fabrikkene snart i gang
Amir mener at Apple kommer til å sette i gang produksjonen av de nye modellene i løpet av april og mai, og at lanseringen altså kommer i juni. Det er også fra før kjent at den nye programvaren til iPhone, versjon 3.0, slippes til sommeren, noe som sikkert passer godt med ny maskinvare.

Vi følger så klart med på offisielle meldinger fra Apple.

Kilde:
News.com