wm65-designer-themes-0110

Annonse


Slik blir Windows Mobile sexy

Den kommende versjonen av Windows Mobile – 6.5 – blir ikke bare grå og kjedelig.

Microsoft har nemlig annonsert at de vil samarbeide med anerkjente designere om å levere stilige temaer til operativsystemet. Temaene endrer blant annet menyer og bakgrunner, og de første variantene vil leveres av designeren Isaac Mizrahi.

Dessuten vil MS slippe et eget program som vil gjøre det enkelt å tilpasse diverse menyelementer på egen hånd, slik at du kan finjustere utseendet selv.

Applikasjonsstøtte
wm65-designer-themes-0410Slik blir Facebook-applikasjonen på Windows Mobile 6.5I tillegg har over 25 selskaper annonsert at de vil støtte Microsofts kommende Windows Marketplace, inkludert firmaer som EA Mobile, Facebook og MySpace.

Annonse


Det vil være gratis for applikasjonsutviklerne å slippe oppdateringer til sine programmer, og ikke minst vil kundene kunne få refundert applikasjoner de ikke liker etter å ha testet dem i 24 timer.

Minstekrav
Microsoft har også offentliggjort at kravene for oppgradering fra 6.1 til 6.5-versjonen av Windows Mobile er at telefonen har minst 128 MB RAM og en prosessor på 400 MHz. Det forutsetter imidlertid at produsenten selv har sørget for å gjøre telefonen kompatibel med 6.5, maskinvarekravene er kun en veiledning fra Microsoft.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse