wm751

Annonse


Slik kan nye mobil-Windows bli

Vi tar selvsagt betydelig forbehold her, i og med at det er snakk om uoffisielt lekkede skjermbilder av et operativsystem under utvikling – så det er veldig mulig at disse bildene er enten falske eller veldig uferdige.

Langt fra ferdig
Men det sies altså at skjermbildene som dukket opp i løpet av helgen skal forestille den nye utgaven av Windows Mobile, versjon 7. Dette er altså den nyeste versjonen av Microsofts operativsystem for mobiltelefoner.

Versjon 7 er temmelig langt unna, og få detaljer er kjent. Før dette operativsystemet slippes skal nemlig versjon 6.5 lanseres, mens versjon 7 ikke kommer før i 2010.

Nettbutikk og chat
De lekkede bildene skal vise en nettbutikk for applikasjoner, noe alle med respekt for seg selv skal ha i disse dager, grensesnittet for en messenger-samtale, samt en egen Zune-applikasjon. Tidligere har det også dukket opp bilder av kart og hovedmeny.

Annonse


wm741wm731Det er merkbart at en del av menydetaljene er forskjellige fra bilde til bilde, hvilket innebærer at det er mest sannsynlig snakk om “mockups” i Photoshop heller enn faktiske skjermbilder, men alt i alt ser ikke dette stygt ut.

Vi ser frem til å se mer av Windows Mobile 7, og kommer til å følge med på eventuelle nyheter.

Kilde:
WMPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse