Årets WWDC-konferanse byr på iPhone 3.0 og Leopard Snow. Og kanskje en helt ny iPhone-modell med (hold deg fast!) video.

Annonse


Apple-jippo i juni

Den 8. til 12. juni går Apple World Wide Developers Conference (WWDC) av stabelen i San Francisco. Alle venter at Apple vil presentere nye produkter, men ingen vet riktig hva det blir denne gangen.

Ingen Jobs?

Det som er på det rene, er at sjefen sjøl, Steve Jobs, fortsatt er sykmeldt. Noen opptreden av den legendariske Apple-gründeren blir derfor neppe aktuelt.

Det andre som er sikkert er at fokus vil ligge på den nye programvaren for iPhone, versjon 3.0. Samt oppdateringen av operativsystemet Leopard til Snow-utgaven.

Hva kommer?

Det meste rundt disse to produktene er allerede godt kjent, både blant utviklere og publikum. Spenningen knytter seg derfor til om Apple kommer til å presentere noen helt nye produkter, slik de gjerne pleier ved slike anledninger.

Annonse


Mange informerte kilder hevder at Apple er klar med en helt ny iPhone-modell nettopp i juni. Men det er uklart hvordan denne vil skille seg fra eksisterende modeller.

MMS og klipp/lim

Det er likevel på det rene at den nye programvaren retter opp mange av de manglene iPhone har i forhold til andre mobiltelefoner.

Blant dem er MMS og klipp og lim. Ryktene vil også ha det til at video kommer, men Apple sier at det må ny hardware til for å klare dette.

Dermed øker sannsynligheten for en ny iPhone-mdell 8. juni.

Kilder:
Reuters.com
Apple Insider