Slik så Vuze ut da de først begynte å tilby egne video-torrents.

Annonse


Vuze gjør BitTorrent enda enklere

Vuze, tidligere kjent som Azureus, har fått en massiv oppdatering, og kan nå dele media med iPhone, iPod, Xbox 360 og Playstation 3.

Alt samlet på ett sted
Vuze har sakte men sikkert vokst seg opp fra å være et enkelt program for å laste ned torrent, til å bli en alt-i-ett-tjeneste som tilbyr videoer, torrent-nedlasting og avspilling av videoer fra sine egne og andres trackere.

Nå vil de også gjøre det enklere å bruke videoene du laster ned videre, ved å tilby enkel dra-og-slipp konvertering av videoene, slik at de kan spilles av på de respektive plattformene.

Picture 2

Annonse


Trenger bare ett klikk
I første hånd støtter den nye funksjonen kun Apples iPhone og iPod, samt spillkonsollene Xbox 360 og PS3. For at videoene skal spilles av på Apple-maskinene trengs iTunes, hvor Vuze automatisk legger inn videoene som blir konvertert.

Derifra kan de automatisk synkroniseres med telefonen eller musikkavspilleren, slik at brukeren kan se på den nyinnlagte videoen. Det hele gjøres altså med et enkelt trykk på Vuze.

Picture 3

Lover bredere støtte
Vuze tilbyr også streaming direkte til enten Microsofts Xbox 360 eller Sonys Playstation 3. De har allerede lovt at flere plattformer vil støttes i framtiden, men disse fire produktene har blitt valgt etter enighet med brukerne.

Les mer hvordan du aktiverer beta-funksjonen på Vuze sine sider her.

Kilde:
TorrentFreak
Engadget

Annonse