Hvis du bare drikker iBeers hele kvelden trenger du sansynligvis ikke programmene i artikkelen.

Annonse


Nytt våpen mot fylle-SMS

Med disse applikasjonene skal du jobbe hardt for å dumme deg ut med fylleringing og feilsendte meldinger.

Redder deg fra fylleangst
I dagens samfunn skal du lete lenge etter personer uten en mobiltelefon i lomma. Mobilens ekstreme utbredelse har gjort det til en enkel sak å ringe både nære venner og gamle, bortglemte klassekamerater med et par tastetrykk, og dele din mening om alt og ingenting.

Problemet dukker imidlertid opp når kroppen fylles opp med alkohol, og man plutselig får en utrolig trang til å ta i bruk det strålende kommunikasjonstilbudet vi har blitt skjemt bort med. Opp kommer telefonen, og vi ringer ex-kjærester, arbeidskamerater og sjefer, og fylleangstkvoten jobber seg fort opp til et maksimum.

Nå har det kommet to applikasjoner til iPhonen som kan spare deg for pinlige slike pinlige situasjoner.

Annonse


Blokkerer kontakter
Applikasjonene heter “the Bad Decision Blocker” og “Don’t Dial”, og begge går hovedsaklig ut på det samme. Du kan velge ut spesifike personer i kontaktlisten du ikke vil ringe, og du kan bestemme hvor lenge du skal blokkere telefonen fra å kunne kontakte dem.

I fylletåka kan det forsåvidt hende du vil prøve å slette programmet i ren frustrasjon, men selv ikke da vil blokkaden heves.

– Hei, bestemor!
Skulle du imidlertid sette pris på fylletåka og de medfølgende dumme valgene kan du kanskje heller laste ned “Dudler”. Dudler lar deg riste telefonen, for å så ringe opp en tilfeldig person i kontaktlisten din. Tenk så koselig å plutselig snakke med bestemor klokka 04:30 på morgenen!

God helg!

Kilde:
Tech Crunch