htc1

Annonse


Er dette nye HTC-mobiler?

HTC er blant de mest profilerte produsentene av Windows-baserte mobiltelefoner, og har faktisk delvis klart kunststykket å krysse over til et bredere massemarked. Dermed følges selskapets kommende mobiler med stor interesse.

En stor lekkasje avslører nå mulige nye modeller fra selskapet, og stemmer ryktene, er det virkelig mye spennende å se frem til i 2009. Noen av disse modellene ble lekket tidligere i år, men nå foreligger det flere detaljer.

Kraftpakker
De tre mest interessante telefonene har kodenavn Whitestone, Firestone og Thoth, og samtlige har temmelig solide spesifikasjoner. Whitestone skal ha 3.6 tommers WVGA-skjerm, 5 megapiksel kamera, 256 MB RAM, 512 MB ROM, 528 MHz-prosessor og kjøre aldrende Windows 6.1. Denne skal lanseres i september.

htc2

Annonse


Firestone er en skikkelig kraftpakke, med Windows Mobile 6.5, 8 megapiksel kamera, 3.6 tommers skjerm og 600 MHz-prosessor. Det er denne telefonen som skal være en fullverdig oppfølger til HTC Touch HD, og den ventes rundt august 2009.

Thoth er en mobil med QWERTY-tastatur, den skal ha 4.8 tommers WVGA-skjerm, 5 megapiksel kamera og en prosessor med hele 1000 MHz, også denne skal kjøre Windows Mobile 6.5. Denne ventes først mot slutten av året.

htc3

Også rimeligere telefoner
I tillegg til de tre kraftige modellene, jobber også HTC med flere mindre og rimeligere modeller, der de fleste av disse kjører Windows Mobile 6.1 og har litt svakere spesifikasjoner.

Det er selvsagt uvisst hvilke av disse eventuelt dukker opp i Norge, og om noen av ryktene virkelig stemmer. Vi kommer tilbake med offisiell info fra HTC så snart den dukker opp.

Kilde:
WMPoweruser