eeekeyboard

Annonse


Tastatur-PC på vei

Asus er ikke det første selskapet i verden som har dyttet en datamaskin i et tastatur. Slik var tross alt det vanlige designet på datamaskiner på 80-tallet. Bare at i dag er det hele litt lekrere og noe mer avansert.

Kommer i butikkene
Asus Eee Keyboard ble opprinnelig annonsert på CES-messen i januar, men først nå begynner konkrete detaljer om enheten å dukke opp, og det bekreftes at maskinen faktisk kommer til å bli produsert og solgt.

Eee Keyboard er en fullverdig medie-PC, som er ment til å brukes i stua, helst til avspilling av film og musikk. Det består såklart av et tastatur, og i tillegg til det er det plassert en trykkfølsom skjerm til høyre for det. Skjermen ser ut til å kunne betjene en hel rekke funksjoner.

Passe kraftig
Under panseret finner vi en 1.6 GHz Atom prosessor, 1 GB med RAM, en SSD-disk med enten 16 eller 32 GB, WLAN og Bluetooth. Tastaturet støtter trådløs HDMI, to USB-porter, VGA og lydutgang.

Annonse


Den eneste lanseringen som er bekreftet foreløpig er den amerikanske, og maskinen skal slippes rundt mai eller juni. Versjonen uten trådløs HDMI skal koste rundt 400 dollar, mens den trådløse utgaven vil ligge på rundt 600 dollar.

Vi følger med på eventuell norsk lansering.

Kilde:
Register Hardware

Annonse