htc-touch-pro2-hands-on-1

Annonse


Windows Mobile 6.5-telefon stjålet

Barcelona er kjent for sine pene bynginger, sine flotte parker og sitt fine vær. Men den katalanske byen er også kjent for sin svimlende høye kriminalitetsstatistikk.

Ikke sjefen

Det fikk en representant for det australske teleselskapet Telstra erfare i går.

Det australske IT-nettstedet ZDNet Australia trode først det var sjefen sjøl, Sol Trujillo, som var offer for tyveriet.

HTC-modell

Det viste seg imidlertid at det var en annen, ikke navngitt representant for selskapet som hadde blitt frastjålet HTC-telefonen med Microsofts nye operativsystem.

Microsoft delte ut slike telefoner til noen få utvalgte på mobilmesen GSMA Mobile World Congress i Barcelona denne uka. Det dreier seg enten om en HTC Touch Pro2 eller en HTC Touch Diamond2.

iPhone-«dreper»

Uansett kjører begge Windows Mobile 6.5 – den nye versjonen av Microsofts operativsystem for mobiltelefoner.

Mivrosoft har lenge holdt et tet slør rundt den nye programvaren, som sies å skulle gjøre Windows-telefoner til en seriøs konkurrent til Apples iPhone.

Men mange, blant dem kommentator Harald Bombach i ITavisens søsterpublikasjon digi.no, har likevel uttrykt skuffelse over at det er så få nyheter i den nye utgaven.

Venter på 7-ern

Microsofts representanter i Barcelona sier likevel at de ikke tror at tyveriet har noen nvneverdig betyding rent forretningsmessig, og at de ikke frykter industrispionasje.

Trolig er det en helt vanlig lommetyv som har vært på ferde. Tyven aner trolig ikke at hun eller han har stjålet noe som ennå må sies å være en forretningshemmelighet.

De fleste forventer at de virkelige nyhetene skal komme i versjon 7, som blant annet skal ha full integrasjon mot Microsofts nye operativsystem Windows 7.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse