nokia-n86

Annonse


Åtte megapiksler fra Nokia

Kampen om de feteste kameraløsningene i mobiltelefoner tar ikke slutt, og åtte megapiksler er nå i ferd med å etablere seg som ny standard, da stadig flere toppmodeller har denne oppløsningen. Bortsett fra Sony Ericsson som i går lanserte sin konseptmobil med hele 12.1 MP.

Større og bedre
Nokia annonserte også i dag sin første 8 MP-telefon, og den ser faktisk glimrende ut. Den er en del av Nokias flotte N-serie, og har betegnelse N86 8MP.

Telefonen er en såkalt “dual slider”, du kan skyve ut dedikerte multimediaknapper fra den ene siden, og tastatur fra den andre. Kameraet har ikke bare høy oppløsning, det loves også svært god kvalitet på bildebrikken og optikk, og dessuten skal dette være det første mobilkameraet med valgbar blenderåpning.

Telefonen har også OLED-skjerm, 8 GB med innebygd minne og plass til minnekort, og det er selvfølgelig plass til øvrige funksjoner som GPS, Wi-Fi og alt annet man forventer.

Nokia N86 8MP kommer i butikk i løpet av andre kvartal, og skal ha en utsalgspris på 375 euro.