Ultra_TOUCH

Annonse


Dette er Samsungs nye toppmobil

Fancy mobiltelefoner med trykkskjerm fortsetter å dukke opp, og i dag annonserte Samsung sin nye modell som skal kunne gjøre det aller meste.

Samsung Ultra Touch skal være selskapets store fokus i 2009, og virker til å være en godt spesifisert mobil med stilig design. Enheten kombinerer trykkfølsom skjerm og utskyvbart tastatur (bare nummerisk, ingen QWERTY-taster her), og elegant utseende i samme slengen.

Bra skjerm
Ikke minst skryter Samsung av skjermen, som bygger på OLED-teknologi, og som skal være skarp og tydelig samt ha høy kontrast. Skjermen er 2.8 tommer stor og har oppløsning på 240 x 400 piksler.

Ultra Touch fokuserer dermed på multimedia, og støtter fullt spekter av filmformater, og naturligvis har den en fullverdig musikkspiller. Dessuten har den innebygd kamera med 8 megapiksel-oppløsning, som støtter muligheter som smil- og ansiktsgjenkjenning. Video kan også tas opp, naturligvis.

Annonse


Ultra_TOUCH2

Kan det meste
Telefonen har Samsungs egne grensesnitt med tydelige ikoner og muligheter for “widgets”, og ellers er den stappet med den nyeste teknologien som GPS, super-3G, plass til microSD-kort på opptil 16 GB. Pressemeldingen forteller imidlertid ingenting om WLAN-støtte.

Ultra Touch ser fin ut, og vi ser frem til å prøve den selv. Den ventes i norske butikker i mai.

Annonse