jajah-ipod-touch

Annonse


Snart kan du ringe fra iPod

Det har tidligere vært muligheter for å få tilgang til Skype-klienten eller andre VoIP-tjenester gjennom iPod Touch, slik at man kunne ringe fra disse enhetene som egentlig ikke har telefonmuligheter. Fordi de ikke heter iPhone.

De fleste av disse løsningene har imidlertid vært temmelig klønete, men selskapet JaJah gjør seg i disse dager klare til å lansere et praktisk program som gjør det fullt mulig å ringe fra Touch.

På nett
JaJah krever at du har en iPod Touch av andre generasjon, at du befinner deg i en WLAN-sone, og at du har et headsett med mikrofon (Apple selger slike). Dermed skal det være mulig å ringe til hvilken som helst telefon og sende SMS, og Touchen vil også få et eget nummer slik at du kan nås. Selv om du vil selvsagt kun være tilgjengelig så lenge du befinner deg innenfor en WLAN-sone.

Gode priser
JaJah lover svært lave priser på samtalene, og det vil være mulig å kjøpe ringetid på forhånd. Dessuten skal teknologien lisenseres bort til operatører, slik at kunden vil bare behøve å forholde seg til selskap de kjenner fra før (vi vet ingenting om NetCom har tenkt å gjøre en avtale med JaJah).

Annonse


Vi synes ideen høres spennende ut, og gleder oss til å prøve. JaJah skal være tilgjengelig via App Store i løpet av de nærmeste ukene.

Kilde
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse