Telefonen har to deler. Den ene ser ut som en vanlig telefon, den andre ser ut som på bildet  - et veldig tynt høreapparat.

Annonse


Slik har du aldri sett en telefon

Man skulle kanskje tro at når det først kommer en revolusjon på mobilmarkedet ville det være fra en gigant som Nokia eller Motorola. Slik er det imidlertid ikke, da det er IA Technology som kommer med Zumba – mobilen som skal ta markedet med storm.

Send SMS med stemmen
Det er flere elementer som gjør telefonen så spesiell. Først og fremst skal det være den første mobilen med helt nøyaktig stemmegjenkjennelse. Dette gjør det mulig å gjøre «alt» på mobilen uten å løfte en finger, kun ved å gi kommandoer med stemmen.

Deles i to
Det andre som skiller Zumba fra andre mobiler er den uvanlige konstruksjonen. Det er nemlig to deler som utgjør telefonen. Den ene delen ser ut som en ganske vanlig telefon, med skjerm og tastatur, den andre delen er imidlertid litt spesiell.

Den kan nemlig tas av, og er festet på baksiden av mobilen. Når man tar den av ser den ut som et veldig tynt hørselsaparat, som er formet slik at man enkelt kan føre den over øret og feste den der. Etter det er det bare å fyre løs kommandoer, og telefonen vil sende meldinger og ringe til vennene dine.

Annonse


Informasjon lagres online
I tillegg skryter IA Technology av at telefonnummer og lignende ikke blir lagret på mobilen, men på et nettsted de har kalt Zumba Lumba. De lover at nettstedet er 100 % sikkert, og at hvis du skulle miste mobilen vil ikke informasjonen din være i fare.

– Telefonen vil være ubrukelig for andre i det sekundet du mister den, forteller en IA Technology-talsmann.

Hvordan? Sansynligvis med den utrolig nøyaktige stemmegjennkjennelsen.

Telefonen vil komme i slutten av året, men de vil fortsatt ikke si noe om verken pris eller specs.

Kilde:
Register