Ikke føl deg for trygg når du sender private meldinger med iPhone...

Annonse


SMS- terroriserte eksmannen

En kvinne fra nordfjord er dømt for å terrorisere sin eksmann med tusenvis av SMS og telefonsamtaler mellom 2006 og 2007.

Ekteskapet tok slutt

Terroriseringen startet da ekteskapet mellom de to havarerte i 2006. De hadde da vært gift i 20 år. Mannen prøvde i starten å snakke med sin ekskone, uten at det hjalp.

– Det gjorde ihvertfall ikke ting bedre. Jeg forstod at det i starten er vanskelig når man har gått fra hverandre. Derfor gjorde jeg ikke noe med dette på lenge, forklarer mannen.

Bot og prøvetid

Etterhvert tok det hele helt av og det endte med at kvinnen på noen dager sendte 24 SMS. Meldingene skal ha vært krenkende.

Annonse


– På det meste fikk jeg 24 meldinger pluss telefoner. Det var slitsomt. Det var fryktelig kjedelig. Innholdet varierte. Det var alt fra at hun var lei seg over at det var slutt, til at hun kalte meg de styggeste ting som psykopat og horebukk, forklarer mannen til NRK.

Kvinnen har fått 60 dagers fengsel med en prøvetid på 2 år. Hun må også betale 7000 kroner i bot og 45 000 kroner i oppreisingserstatning og erstatning for økonomisk tap.

Kilde:
NRK

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse