Nokia Comes With Music

Annonse


Nokias gratismusikk til Norge

Nokias musikktjeneste «Comes with Music» har allerede vært ute i England en stund, men nå kommer tilbudet til Norge også.

Avtale i boks
Nokia kan nemlig bekrefte at de har inngått avtale med en rekke musikktjenester i hele Europa, som gjør at de kan tilby musikktjenesten i flere land enn bare England. Her i Norge har de inngått avtale med TONO.

– Vi er stolte over å kunne presentere en fremtidsrettet, brukervennlig og proaktiv avtale som både vil sikre våre medlemmer en rimelig betaling for deres musikk, samtidig som at brukerne får en enkel og ubegrenset adgang til musikken, forteller TONOs administrerende direktør Cato Strøm.

Fri musikktilgang
Comes with Music innbærer et nytt tilbud fra Nokia, hvor musikktelefoner blir solgt sammen med et abonnement til deres musikkbutikk. Abonnementet varer enten 12 eller 18 måneder, og gir deg fri tilgang til flere millioner sanger. Når abonnementstiden går ut får du beholde musikken du har lastet ned.

Annonse


Ulempen er at musikken er nedlasset med DRM, noe som gjør at musikken kun kan spilles på PC-en din eller på Nokia-telefonen.

Kilde:
Tono
Nokia