Det små-diffuse bildet på skjermen skyldes 3D-effektene.

Annonse


Sony viser frem 3D-teknologi

Når vi trodde det ypperste Sony kunne presse ut var Gran Turismo 5 i utrolige 2160p, viser de nå frem en helt ny 3D-teknologi på CES-messen i Las Vegas.

– En av de beste 3D-demoene på messen, skriver nettstedet Ars Technica.

Ikke ferdig
Tilskuerne fikk utdelt spesielle briller, helt uten grønn/røde-linser, for å vitne den nye 3D-visningen. Sony brukte spesielle versjoner av Wipeout HD og Gran Turismo 5 Prologue for å få til det som blir beskrevet som «en fantastisk opplevelse».

Slik ser brillene man må ha på seg ut.
(Ill.: Ars Technica)

Sony advarer imidlertid at teknologien på ingen måte er klar for masseproduksjon, og sier dette bare er en smakebit på hva Sony kan gjøre med 3D-teknologien, skulle de velge å gå den retningen i framtiden. Vi krysser fingrene.