Tv_guide

Annonse


Styr dekoderen via nettet

Get lanserte en ny tjeneste i dag som lar deg enkelt og greit programmere din HD PVR-dekoder fra en hvilken som helst datamaskin. Det betyr altså at du kan logge deg på Gets nettsider, og derfra kan du se gjennom fullstendig programoversikt, for så å velge programmene du vil eventuelt ta opp. Veldig praktisk hvis du er bortreist og har glemt å stille inn dekoderen.

Koster ingenting
Tjenesten er gratis, men fungerer foreløpig kun på den mest avanserte HD PVRen til Get. Det jobbes imidlertid visstnok med å introdusere denne funksjonaliteten til øvrige PVRer Get tilbyr.

På sikt vil selskapet også lannsere en tilsvarende løsning for programmering gjennom mobiltelefon. Med fare for å høres ut som en kjip reklame, vi må innrømme at TV-hverdagen blir ganske fleksibel da.

Du kan få en innføring i hvordan tjenesten fungerer her.