Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Man bør passe på når man lyver til kona si... Plutselig dukker hele historien opp på nettet.

– iPhone sendte bilde av penisen min

Les ektemannens uvanlige unnskyldning.

At iPhone har en del mangler og bugs var kjent for de fleste, men historien denne mannen visper opp er kanskje litt for drøy.

Fant grove bilder
Hele historien begynte da Susan begynte å bla igjennom innholdet på ektemannens iPhone. I hans «sendt e-post»-mappe fant hun et par svært grove bilder han hadde tatt av seg selv, og åpenbart sendt til en annen kvinne.

Hun tenkte øyeblikkelig at han var utro, og gikk for å konfrontere han med funnet. Så enkelt var det selvfølgelig ikke.

Skyldte på telefonen
Mannen innrømte at han hadde tatt bildet, men han var helt skråsikker på at han aldri hadde sendt det til noen.

Han hevded til og med at han hadde gått til den lokale Applebutikken for å få bekreftet at det var en feil ved iPhone, som automagisk la ved bilder til e-poster, lagret dem og la dem i «sendt e-post»-mappen.

Spurte på Apple-forum
Uten å vite bedre tok Susan turen til verdensveven for å finne svar. Og hvor får man svar på Applerelaterte spørsmål? På Apples egne forum selvfølgelig!

Her la hun ut om hendelsen, og fikk raskt bekreftet hennes opprinnelige tanke – Det var ingen bug som la ved bilder til e-poster, uansett hvor grove de var, og de ble definitivt ikke lagt i «sendt e-post»-mappen uten å ha blitt sendt først.

Videre i forumtråden forteller hun at hun har ansatt en advokat for å se på saken, og en skillsmisse er sansynligvis ikke langt unna horisonten.

Du kan lese hele forumtråden her.

Stikkord: bilder, e-post, iphone